Friss topikok

Linkblog

Budapest

Sőt: Városunk. Itt élünk, sokan itt születtünk, itt fogunk meghalni.
Minden, amit lehet Budapestről, Pestbudáról, Budáról és Pestről - közélet, történelem, dalok, képek.
Tények
- Lakosság: 1 721 000 fő
- Terület: 525 km²

- Az első kávéház: 1714
- Az első kabaré: 1901
- Az első mozi: 1896

Közérdekű:
  • Városháza: 327-1000
  • Szemétszállítás:
    06-40-353 353
  • Közlekedés: 258-4636
  • Küldj anyagot:
    mmityu@index.hu

    ZP: nevetséges

    2011.08.31. 18:14 | Fotelrocker2

    Címkék: zp kabaré nevetség

    Átérzem én persze, hogy 400/200 Ft-ért "viszonylag kulturáltan" (pfff... ) tudnak szórakozni ottan kiskorúak (mér nem tanulnak inkább bazmeg?), és sokan szeretik, de akkor is:
    egy vállalkozást, ami nyilván jól tejel a tulajoknak/üzemeltetőknek, azzal a felkiáltással "megmenteni", hogy mozgalom, meg ne hagyjuk, meg stb...   nevetséges. Mingyár könnyeket ne csorgassak?

    Érthető, hogy egy lezsírozott, biztos üzletet nem szívesen hagy veszni az ember, de basszus, ne öltöztessék ezt már olyan köntösbe, mintha a kulturális értékek szent védelmezéséről lenne szó! Szánalmas,  ahogy hirtelen társadalmi felelősségérzettől átitatott szabadság- és kulturharcosok lettek az amúgy vérprofi, minden hájjal megkent üzletemberek.

    Legközelebb a sarki zöldséges (khm...) fog mozgalmat szervezni, ha be akarják zárni az üzletét, hogy "kerületünk fontos kulturális színfoltja a sütőtök", meg "ne hagyjuk eltiporni az uborkát"...   Jézusom.

    komment

    · 1 trackback

    A bejegyzés trackback címe:

    https://budapest.blog.hu/api/trackback/id/tr563193638

    Trackbackek, pingbackek:

    Trackback: Szeretjük a Zöld Pardont? 2011.09.20. 12:14:35

    Tegnap este kimentünk a ZP megmentéséért demonstrálók közé. Volt ott a ZP szerint vagy 35000 ember, a mai újságcikkek szerint “párezer”, a nagyvonalúbbak tízezernél többről beszélnek. Én nem tudom, ennyiig nem igen tudok elszámolni, főleg, ...

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása