Friss topikok

Linkblog

Budapest

Sőt: Városunk. Itt élünk, sokan itt születtünk, itt fogunk meghalni.
Minden, amit lehet Budapestről, Pestbudáról, Budáról és Pestről - közélet, történelem, dalok, képek.
Tények
- Lakosság: 1 721 000 fő
- Terület: 525 km²

- Az első kávéház: 1714
- Az első kabaré: 1901
- Az első mozi: 1896

Közérdekű:
  • Városháza: 327-1000
  • Szemétszállítás:
    06-40-353 353
  • Közlekedés: 258-4636
  • Küldj anyagot:
    mmityu@index.hu

    Fázni fognak a rendőrök Budapesten

    2010.10.20. 12:46 | Fotelrocker2

    Címkék: ruha rendőr hideg

    A fővárosban szolgálatot teljesítő pályakezdő tiszthelyettesek - vagyis a rendészeti szakközépiskolákról tavasszal kibocsájtott végzett tanulók - valószínűleg dideregve fognak szolgálatot teljesíteni az utcákon. 

    A jogszabály által biztosított őszi-téli öltözet ugyanis rendre komoly késéssel kerül a rendőrökhöz. Idézet: "Már a tavalyi évben is problémát jelentett az, hogy a nyár elejére hivatásos állományba kinevezett rendészeti szakközépiskolások őszi-téli egyenruhával történő ellátása teljes körűen csak 2009. december végére valósult meg!"

    Nem tudom, ez mennyire fogja a frissen kinevezett tiszthelyettes srácok és hölgyek hivatástudatát erősíteni; kétségeim vannak...
    Aki árusított vagy dolgozott már ősszel-télen az utcán, pontosan tudja, milyen idegölő átfázva figyelni bármire is.

    A 12/2009. (IV. 30.) IRM rendelet szerint szeptember 16-tól átmeneti, december 1-től pedig téli öltözetet kell biztosítani
    Ennek ellenére a dolgok állása szerint a hivatásos rendőrök téli ruházattal (bakancs, esőkabát, szolgálati pulóver) történő ellátása idén is legkorábban december közepére várható

    Szóval ha kékre fagyott zsarukat látunk dolgozni, ne lepődjünk meg. Esetleg egy bögre forró teával javíthatjuk a közérzetüket.

    47 komment

    A bejegyzés trackback címe:

    https://budapest.blog.hu/api/trackback/id/tr222385815

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    nyekk 2010.10.20. 22:41:29

    Akko most rövidújjú ingben teljesítenek szolgálatot januárban? A motoros rndőröknek lesz a legrosszabb.

    kodó tamás 2010.10.20. 23:04:54

    @nyekk: miért nem lesz kereke a motornak?

    (tudom a menetszélre gondoltál, de a halott rendőr volt a hibás mert gyorshajtott, azaz erős sebességkorlátozás miatt a gyalogos és a motoros között nemsok különbség lesz)

    Thresher 2010.10.20. 23:10:42

    Nem akadékoskodásból, de tilos nekik egy saját pulcsit felvenni a mundér alá?

    baliquez 2010.10.20. 23:34:18

    simán azt olvastam hogy "fázist fognak a rendőrök"

    Koczeka, a pampák királya (törölt) 2010.10.21. 00:05:15

    @Thresher: "Nem akadékoskodásból, de tilos nekik egy saját pulcsit felvenni a mundér alá?"

    Te is úgy veszel inget, hogy télen alá tudjál öltözködni???

    Amúgy elvileg tilos. Van egy Öltözködési Szabályzat, ahol - mint anno az MH-nál - szájbarágósan le van írva, hogy mikor, mit mivel lehet viselni (milyen öltözetet lehet előírni a pk-nak egy-egy feladathoz), némi mozgástérrel... pl. télen ha melege van (épületben), levetheti a pulóvert:-o

    Amúgy meg ki az Isten gondolta volna április-május táján, hogy idén megint lesz ősz meg tél:-(((

    A láthatósági mellénnyel esetleg lehet trükközni, belülről kibéleli valami szőrmével, 'oszt ők lesznek a "Bear Jew" (nem zsidózás, 'Becstelen brigantik' c. Tarantino-mű!).

    Ez is úgy lesz, mint a golyólassító mellények: aki nem akar fázni, megveszi magának, saját pénzből (ti: a ruhapénzt egy részét az egyenruhások utalványban kapják, így sem sörre, sem gázszámlára nem átváltható).

    Apropó: már régen volt téma a golyóálló mellény, akkor állítólag megoldották... lassan megint esedékes lesz az át/újradátumozás???

    Reggie 2010.10.21. 01:01:47

    Mondjuk ha azt vesszuk, hogy kb fele annyi idot dolgoznak mint egy atlag ember, akkor siman kibirhatjak cserebe.

    radiris 2010.10.21. 05:53:26

    Aki rendőrnek áll, ne csodálkozzon semmin. Ezen se.

    Roy 2010.10.21. 06:54:19

    Reklamálni Pintér elvtársnál!

    venszivar 2010.10.21. 07:11:44

    @Reggie: De SÍRNAK ! SÍRNAK ! SÍRNAK ! Nem csinálnak semmit.
    Itt mifelénk van egy piti őrs s 4-5 kocsi MINDIG áll ott.Fordok,Skodák. Gyalogos rendőrt a 2006-os ostromkor láttam a TV-ben,utoljára.Utcán......??? GYALOG ???Azuok UFOk lehetnek !

    kodó tamás 2010.10.21. 07:17:30

    @venszivar: ja ja.
    gyalogos rendőr nincs is!!!!
    de komolyan én sem láttam évek óta...

    mostmár leginkább a "szondázunk és mérünk" rendőrség van.
    de a szondázást se csinálják amig nem lesz az alkohol kimutatására egy traffipax szerű műszer....

    szóval kétféle rendőr van: egyik a kocsiban vagy a kocsi mellett a büfében ujságot olvas, amig a video megy, a másik meg a "bennt" határozatokat írogat...

    ha fürdőnadrágban lennének se zavarna senkit. nem veszélyes, emberrel meg nem találkoznak...

    birorichard36 · http://cinemablog.blog.hu/ 2010.10.21. 07:29:55

    na csak pár gondolat a köpködőknek: szondázni nem azért mennek, mert nincs semmi dolguk, parancsot kaptak. ha nem csinálják, ügyészség, leszerelés, rossz esetben letöltendő.

    második dolog. ne mucsaröcsögéből meg az ottani tesznye rendőrökből induljatok ki, bár belátom, amit az ember lát a környezetében, azt vetíti ki.

    harmadjára, az előző gondolathoz, a cikknek a címe: Fázni fognak a BUDAPESTI rendőrök. jó nagy szarban volna a civilek 90%-a, ha egy gyalogos járőr se volna itt az utcán, erről csak ennyit.

    www.Bisex.hu · http://www.bisex.hu/aff/99e46a59d4f8188eda373d36ecd8cc3a 2010.10.21. 07:31:07

    senki nem szorít a zsaruk fejéhez pisztolyt, hogy menjenek zsarunak dolgozni. nem kötelező ott melózni

    birorichard36 · http://cinemablog.blog.hu/ 2010.10.21. 07:33:57

    @kodó tamás: "szóval kétféle rendőr van: egyik a kocsiban vagy a kocsi mellett a büfében ujságot olvas, amig a video megy, a másik meg a "bennt" határozatokat írogat..."

    már tényleg nem azért, de biztos te vagy az a tag, aki ugyanúgy ért az atomfizikához, szépirodalomhoz, orvosláshoz, mérnöki tervezéshez, stb., stb., ha úgy hozza téma. és persze kívül-belül ismered a rendőrség szervezetét, és az állományának minden egyes tagját. ülj le, egyes.

    venszivar 2010.10.21. 07:36:49

    @kodó tamás: Nem régen találtam egy pénztárca- irattartót,persze se pénz se fontosabb iratok.Viszont könyvtári,vásárlói kártyák(névvel),meg sok fénykép,névkártyák.Bevittem az említett őrsre.A bejárati ajtó előtt egy csaj cigizve-telefonálva a srác csak cigizett.Bent ketten kajálni készültek,mert mindkettő tányérral szaladgáltak,vihorásztak.Az ügyeletes meg mikor megtudta,hogy mi járatba vagyok,nos szemrebbenés nélkül rávágta,hogy ezt az önkormányzatnál kell leadni. ANYÁD !gondoltam !Leraktam,nem tudom mi lehet vele........Átvételi elismervényt akart írni,nem vártam meg.Gondolom a cigis csaj s a srác bevágták magukat ,MINDKETTEN az egyik Ford Mondeoba s átzötyögtek a kb. 5-6 km-re lévő önkoriba.CSAK 25 évig kell szenvedniük ! Aztán nyugdíj s utána egyből őrzés s máris dupla a pénz 42-45 évesen!!Úgy sajnálom őket !!!

    birorichard36 · http://cinemablog.blog.hu/ 2010.10.21. 07:38:09

    @www.Bisex.hu: teljesen igazad van. abban viszont nem értek egyet, hogy most nem általános munkaköri feladatokról van szó, amit ha nem szeret csinálni, pl. intézkedni, trafizni, ne adj isten nyomozni, elfogni, stb., hanem a rendszer egy(ik) k*rva nagy hibájáról. de mégis, ezt mindenki tudja a rendőrségről, hogy működik, és sajnos ez is hozzá tartozik, szal igazad van.

    kodó tamás 2010.10.21. 07:44:57

    @birorichard: ja ja eltaláltad poli-
    -hisztor és -tikus vagyok:)

    csak picit zavar hogy bűncselekmények mellett (pl erdő elhordása...) állnak az utszélen és biztosítási csekkett nézegetnek, és ez még a jobbik eset ha megállítanak vkit.
    a fekete terepjárók meg rakás egyneruhával és fegyverekkel cikáznak az országban szerte s szét

    @venszivar: tudom. nekem is sok dolgom volt rendőrséggel. és én nem pénztárcát hanem elkövetőket vittem... le vannak szarva. ilyen világ. az is egy állami intézmény. rendőröknek megnyugtatásul: az SE műxik. miért is lenne kivétel.

    kodó tamás 2010.10.21. 08:07:13

    @venszivar: csak ing és nyakkendő kell a rendőrre. a kocsiból ugysem láccik más belőlük. de még az se mert rá lehet a szélvédőre matricázni egy értelmesnek-szimpatikusnak tűnő képet.

    venszivar 2010.10.21. 08:09:31

    @kodó tamás: Az utcánkba három azonos márkájú kocsi lökháritóját egyszerre lenyúlták."Csoportosan" megtettük bejelentésünket.10 !!nap múlva jött a végzés az ügy lezárásáról......Gondolhatják emberek,hogy mennyit foglalkoztak az üggyel !!! IGAZUK van ! Oldjuk meg mi !?! Ki ne jöjjetek az irodákból !! Várjátok a 25.-évet !

    Koczeka, a pampák királya (törölt) 2010.10.21. 08:14:39

    Jó reggelt!

    Szerintem is ki kellene rúgni egytől egyig mindegyiket, aztán a kommentelőket besorozni dupla fizetésért, hiszen ők annyira de annyira szorgalmasabbak és nagyobb bennük a hivatástudat...

    De tényleg! Most tölti fel az állománytáblát 8 általánost végzett utca-emberével, pótolandó az "elengedett" állományt, akik minimum érettségivel+ Isten-tudja mennyi szakmai képzéssel 'útban voltak'...

    Meg tudták volna akadályozni??? Meg! Megtették??? Nem! Az ok miért nem foglalkoztatja ennyire T. lakosságot???

    Az újonnan felvettekx %-ának kell kisebbséginek lenni, egyik napról a másikra megszűnt a minimum-szint (érettségi+ rendőr-szki), éljenek a képzettség nélküli rendőrök, no majd azoknak lehet sírni-ríni...

    Jajjjj de igaz a mondás: "Minden országnak olyan Rendőrsége van, amilyet megérdemel!" - nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek...

    Mivel nyilvánvalóan sokan nem látnak tovább az orruknál, kérem alkossanak véleményt az egészségügy, az államigazgatás, az adóhatóság, az igazságszolgáltatás illetve törvényalkotás, az adómorál, a közúti morál, a tömegközlekedés és más szolgáltató ágazat színvonaláról, majd tegyék fel a kérdést maguknak: mi köze ahhoz 1 db, valahol a piramis alján jól vagy rosszul dolgozó alkalmazottnak??? Mi a közös a felsoroltakban???

    Igaz: nem volt kötelező rendőrnek menni, de aki oda tudja magát képzelni, ki az, aki a jó alkalmat kihasználva nem hagyja ott azt a szervezetet, amelyik alulfinanszírozott, eredeti funkcióját ellátni képtelen, a megszorítások idején elsőként megfarigcsált pénzű, járandóságok terén gyakorta 'megkurtította' (nem írom hogy meglopta, de aki akarja, értheti így is) munkahelyét???

    És visszatérve a ruhára: beszámíthatóságában korlátozott és kiskorú eltűnése esetén a körözés kiadásával egyidőben azonnal meg kell kezdeni a felkutatást. Aki ilyet még nem csinált - főleg télvíz idején, ahol az idő fontos tényező - javaslom hogy önkéntes alapon szálljon be, pulcsi nem kell, Budapest, de főleg a Mecsek-Mátra-Bükk erdei - ahol az öregotthonok nem kevés hányada van - kifejezetten barátságos fagypont környékén:-(((

    Hát, valóban szánalmas... a rendőrök egy része is, de az is, aki az alapján ítél, hogy kétszer megvágták 'zsebre', nyilván jogtalanul és telefon sem volt nála, hogy felnyomja őket, vagy megkeresse az RSZVSZ-t, akik pont az ilyen korrupt emberekre utaznak.

    sanyisanyi 2010.10.21. 08:15:42

    Jaj szegények, engedjük meg nekik, hogy még hamarabb nyugdíjba menjenek!
    Sőt a suliból már rögtön nyugdíjba! Amennyit dolgoznak nagy veszteség nem érné az országot...

    kodó tamás 2010.10.21. 08:25:36

    @Koczeka, a pampák királya: bogaram. semmi gond nincs a rendőrséggel. pont ugy műxik mint az összes állami intézmény.
    csak egy kicsit bosszantóbb mert ezt mindenki érzi. és találkozik vele. amikor a zuglói rendőrkapitány aszondja: nagyon haladunk, nemsoká a 40%-os mutatót elérjük... hm tudván hogy hány BŰNCSELEKMÉNYT nem jelenettetem be csak én (mint áldozat) és amieről tudok. akkor a látencia óriási. nem mintha a 40%-ra büszke lehetne... de ez is csak ugy enyni, hogy a statisztikában amit nem jkelentenek be az nincs, plusz még csalnak is. azaz erősen tendálhat a NULLÁHOZ...
    mégegyszer mondom: a "hivatalos" 40% se sok....
    ezt ugy is lehet fogalmazni hogy az ügyek többségében nem tudtunk szart se csinálni...
    hagyjuk a picsába. majd 2alatt rend lesz. vagy volt? vagy jön uj? leszarom.

    Izomagyu 2010.10.21. 08:27:25

    Kurvára kényelmetlen fűtött kocsival flangálni a városban, ha nincs téli ruha...

    Buzi rendőrök.

    Koczeka, a pampák királya (törölt) 2010.10.21. 08:32:12

    @venszivar: 2...CSAK 25 évig kell szenvedniük ! Aztán nyugdíj s utána egyből őrzés s máris dupla a pénz 42-45 évesen!!Úgy sajnálom őket !!!"

    Lécci megadni azt az őrzővédőt, ahol minimálbér mellett a többit zsebbe fizetik!!! Eddig csak olyat találtam, ahol a nyudíjjal összevont adózás után 20-30 eFt/hó marad zsebben, feltéve hogy végigdolgozza a hónapot. Nyilván tudja a kommentelő, hogy ha a bruttó jövedelem meghaladja a mindenkori minimálbért, felfüggesztik a nyugdíj folyósítását, ergo per pillanat senkinek nem érdeke legálisan munkát vállalni. Külön sajnálatos, hogy így jelen szabályozás szerint az állam nem kér a nyugdíj mellett munkát vállalók adójából, gazdaságilag jobban jön ki, ha az inaktív réteg otthon marad a seggén és várja a pénzespostást. (???)

    Tudom: gazember nyugdíjasok elveszik a fiatalok elől a munkalehetőséget... hát én meg lesajnálom azt a fiatalt, akiben annyi ambíció van, hogy egy nyugdíjas éjjeliőr, biztonsági őr, családi vállalkozásban közreműködő munkájára tátja a száját...

    Arról nem beszélve, amikor egy nyugdíjas céget-vállalkozást alapít... a fiatalt mi tartja vissza attól, hogy vállalkozzon??? Csak nem a szaktudás hiánya???

    Hogy nem hemzsegnek most itt azok, akiktől nem egy nyugdíjas, hanem valami rokon vagy más bennfentes veszi el az állást folyamatosan, hiába az elsők között közvetítik ki, netán már volt is meghallgatáson és a neki ígért helyet egy nappal a kezdés előtt elhappolják???

    Miért nem a reménytelenül munkát kereső 50 fölöttiek osztják itt az észt??? Nekik még lenne is okuk rá...

    venszivar 2010.10.21. 08:34:24

    Konkrétumot nem tudok írni,de vissza a felvetett témához.Azt olvastam,úgy 3-4 hete,hogy Pintér ,új ruha tendert írt ki.Állítólag 3-4 éve gyártattak újakat. Ez is akkora buli,hogy érdemes a közös pénzre ráhajtaniuk.Majd mi kifizetjük nektek 3-4 évente,ha nem tetszik a szegése......

    Klikker · http://annodomini.blog.hu/ 2010.10.21. 08:36:24

    Aztán sorozatszám van-e azokon a ruhákon? Just in case...

    sertésszamba:-/ malacmambó 2010.10.21. 08:46:10

    VÉGRE VALAMI JÓ HÍR. MEZTELENÜL NEM LEHETNE?
    DÖGÖLJENEK MEG!!!!

    nexialista · http://nexialista.blog.hu 2010.10.21. 08:47:25

    Mivel adott csoporton belül ugyanakkora a bűnözők aránya, mint más csoportokban, valószínűsíthetően a rendőrségen belül szintén dolgozik pár százaléknyi kriminális egyed. Ráadásul intézkedési helyzetbe kerülve nagyobb kárt okozhat. Ezek alapján nem látom be, mi szükség van rendvédelmi szervre...

    nexialista · http://nexialista.blog.hu 2010.10.21. 08:49:28

    ja és odáig már el se jutottam, hogy akkor egyenruhára sincs szükség

    venszivar 2010.10.21. 08:52:23

    @Koczeka, a pampák királya: Jó hosszan ,fosni a szót ,azt tudsz.
    Viszont mivel azt kérded,hogy hol az a "cég" ,aki bejelentés nélkül alkalmaz nyugger rendőrt,tűzoltót,katonát,nos én s ország-világ mindig is tudja,hogy csak nem fognak még ebből is leadózni.
    Konkrétan tudok ilyen "cégeket s volt rendőrt,tűzoltót,katonát s bárhonnan oda "kényszerült" menni dolgozókat,kik NINCSENEK BEJELENTVE !!! 500-550-600 HUF /ó a fekete bér ! Civilé 400-500 HUF a volt testületi tagok 600-700 HUF/ó s ezek a GYALOGOK !!!
    Nos ezt 24 / 48-ban ,= 240 X 600= 144 000 HUF !!!!!!nos a nyugdíj mellé még ennyit feketén ,nos így már 45 évesen valahogy csak elvegetálnak SZEGÉNYEK !!!

    Te meg csak játszd a butát ! Nem vagy te az,meg van a magadhoz való pénzed,már csak egy jó ruha kéne......

    SÍRJATOK?SÍRJATOK?SÍRJATOK,addig se melóztok!!!

    nexialista · http://nexialista.blog.hu 2010.10.21. 09:06:14

    őrző-védő munkának az számít, amivel megvédem magam valami tényleges munkától? látványra abszolút ilyennek tűnik...

    Koczeka, a pampák királya (törölt) 2010.10.21. 09:09:04

    @kodó tamás: Ne bogarazz, én sem tettem..

    Tegnap olvashattad a statisztikusok doayen-jét, hogy hamis statisztika nincs, nem is volt soha, tehát a 40 % igaz, erre nyugodtan mérget vehetsz, sőt újra is számolhatod...

    "Büszke vagyok" arra, hogy Magyarország a világ egyik legjobb Rendőrségét tudhatja magáénak, amelyik nagyságrendekkel előzi meg a nyugati EU-s országok Rendőrségeinek felderítési mutatóit, így pl. a bűnüzés Mekkájának számító, a feladatra nagyságrendekkel több pénzt áldozó skandináv országok nagyvárosainak 9-10 %-os eredményességét alázzák (amivel ők érthetetlen módon nagyon boldogok, máshol is kb. ilyen nagyságrendű a felderítés - kivéve persze országunkat).

    Külön kiemelném a statisztikusok abbéli tudását, hogy szinte darabra pontosan tudják a látens bűncselekmények számát, beleértve a legutóbbi - számomra nyilvános kínzást, majd kínhalált érdemlő - B-A-Z Megyei fajtalankodó családot, ahol senki nem hibás, kivéve persze a Rendőrséget...

    Bizonyosan van olyan, aki hozzáfér a KSH ilyen adataihoz: kérem hogy nézzen utána, az elmúlt 20 évben hány nyomozást rendeltek el hamis statisztikai adatszolgáltatás miatt, mennyi elmarasztaló ítélet született és mennyi ennek a bűncselekmény-tipusnak a látenciája... remélem, hogy ez az adat rámutat a statisztika hitelességére:-(((

    A statiszika MINDIG hajszálpontos adatokat szolgáltat mindenről - egyedül azt nem tudja, hogy statisztikailag a szolgáltatott adatok hány százaléka valótlan vagy hibás...

    Azt hiszem, hogy ezzel le is tudtuk a 40-50 százalékos eredményességeket... azért a valós adat kb. ugyanaz, mint bárhol máshol...

    "Feljelentést teszek a szomszédom ellen, akit valamilyen Józsinak hívnak...": papíron ez a nyomozás ismeretlen tettes ellen indul, hiszen a konkrét személy ismeretlen. Kérdés, hogy a statisztikában ez hogyan szerepel... mert a nyomozás egy lekérdezéssel "felderíti" az elkövetőt... és ne gondolja senki, hogy ez a panaszfelvevő saját ötlete vagy újítása:-(((

    A Rendőrségnél NINCS statisztikai szemlélet... az ügyészségeknél és bíróságoknál sincs... utolsó ismert adatom szerint saját ügyészségünk váderedményessége (vádirat/elmarasztaló ítélet, azaz fordítva) 99 %... no komment, illetve csak annyi, hogy nem egyszer veszett oda több havi vádindítvánnyal végződött munkánk, több napos nyomozásunk az előzetes letartóztatáshoz, hogy az ügyészség a fenti elképesztően jó statisztikai értéket tudja felmutatni:-(((

    A nyomozás pénzt visz, ha reálisan gondolkodik valaki, nem életszerű/gazdaságos több magas fizetésű nyomozó munkáját beleölni csekély értékű-jelentőségű kárt okozó bűncselekményekbe. Mielőtt anyázni kezd valaki elmondom, hogy "normális" helyeken az embereknek van biztosítása, ahol a "normális" biztosító kifizeti a kárt és/vagy a felmerült költségeket, a Rendőrség meg ha belefut, megfogja a tettest. Így van energiája jelentősebb ügyekkel jobb eredménnyel foglalkozni.

    Akinek még mindig nem habzik a szája, az elgondolkodhat azon is, hogy bár a szolgálati nyugdíjba vonulás szabályai nagyon régóta nagyjából változatlanok, a tömeges nyugdíjazás mégis csak pár éve kezdődött el és úgy tűnik hogy véget is ért: azaz aki tehette, mind elment (hagyták)... Hmmm???

    Koczeka, a pampák királya (törölt) 2010.10.21. 09:19:24

    @venszivar: Óvatosan ember, elharapod a szád szélét!!!

    Eldöntötted már, hogy engem az aktív vagy a nyugdíjas kategóriába sorolsz???

    Bár sok értelmét a vitának a magadfajta vérben forgó szemű emberekkel nem látom, azért mégis megkérdezlek: MELYIK AZ A CÉG???

    Már csak azért, mert a legtöbb nem hogy nem alkalmaz nyugdíjasokat, de kifejezetten csak olyanokkal köt szerződést, akik vállalkozói engedéllyel rendelkeznek és maguk után adóznak... kurva nagy biznisz... idősebb kollégák közül most bontották fel a szerződést semmi perc alatt és itt jönnek képbe a 8 általánossal rendelkező, fegyveres szolgálatot soha nem teljesített emberek, mint fegyveres objektumőrök alkalmazotti minőségben...

    Van egy olyan érzésem, hogy Neked fogalmad sincs arról, mi zajlik testületen belül... persze véleményed attól lehet, csak hát így az értéke...

    venszivar 2010.10.21. 09:20:12

    @Koczeka, a pampák királya: HÚÚÚÚÚÚÚ ,te ezt ,most "meló" idő alatt nyomod !!!!!!!!!!!! Vagy talán propagandista beosztásban netto 210 000 HUF + kaptál lakást, ha egyszer is elkaptál valakit,akkor plecsnit s prémcsit,mert megmozdultatok.......Akkor persze ha valaki súgott,hogy hova menjetek ki 16-an egy -két bűnözőért. Meddig kell még kínlódnod ?? Nyomd a sódert ....

    venszivar 2010.10.21. 09:27:10

    @Koczeka, a pampák királya: Te ÉRTETLEN !!! SENKIVEL NEM KÖTNEK SZERZŐDÉST !!!! Több kézen át kiadják a "melót" s így ők "ártatlanok" a fekete munkáltatás alól. Tudod te !!! Csak véded a mundért,ami nincs nektek ,éppen ezért is SÍRTOK.

    Persze,hogy nem a testületben vagyok,nem úgy mint te....akkor én is SÍRNÉK, VONYÍTANÉK.

    venszivar 2010.10.21. 09:29:27

    @Koczeka, a pampák királya: UNLAK,hogy a jegesmedve tolná beléd az alsó gatyád.....

    sertésszamba:-/ malacmambó 2010.10.21. 09:35:10

    elég egyen ruha, a többi meg fagyjon meg!!!
    Lófaszt és viperát nekik, ja és 70 évesen jöhet a nyugdíj, persze csak úgy, mit aki becsületesen végigdolgozta az életét kb. 45-46 eFt.
    Rohadjanak meg!!!!

    Koczeka, a pampák királya (törölt) 2010.10.21. 09:50:51

    @venszivar: Hasonló jókat:-DDD

    Amúgy én is unlak, nem csak Téged... és ÉN kérek elnézést a fröcsögésért!

    Vegyél egy T-MA újságot vagy Zsaru Magazint a faliújságodra, hogy MINDIG legyen hova köpködnöd:-))) Ha Neked ez a boldogság, ezen ne múljon...

    További szép napot!
    ("A dolgozgató népet szolgálgatom"©)

    Fotelrocker2 · http://budapest.blog.hu 2010.10.21. 09:57:01

    SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY:

    Megkérek minden kedves kommentelőt, hogy a többiek és a cikkben említettek sértegetése nélkül szóljon hozzá, ellenkező esetben moderálni fogok. Köszönöm.

    Mindenkinek a véleménye fontos és érdekes, ne rontsátok el beszólásokkal.

    sertésszamba:-/ malacmambó 2010.10.21. 10:41:56

    moderálj, ha ez a te boldogságod.
    Ellenkező esetben ne írjál ilyen faszságokat és akkor nem kényszarülsz (:) fenyegetni az amúgy igencsak toleráns hozzászólókat.
    A "cikkedben" említettek nélkül mi a lófaszhoz lehet hozzászólni?
    GRATULÁLOK.

    venszivar 2010.10.21. 18:44:13

    @Koczeka, a pampák királya: Most mutatták a TV-ben,hogy mennyire dolgoznak a rendőrök !!!!!!
    süti beállítások módosítása